Şehit kızından anlamlı mesaj: Biz babasız kaldık ama babasız büyümedik!

Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın'ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğin ardından şehit kızının, 'Biz babasız kaldık ama babasız büyümedik!' mesajı okuyanları duygulandırdı. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Şehit kızından anlamlı mesaj: Biz babasız kaldık ama babasız büyümedik!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Hakkari Şehit ve Gazi Aileleri Derneği, Türkiye Harp Malulû Gazileri, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Hakkari İl Temsilcilisi Şirin Adıyaman ile Şehit ve Gazi yakını çocukları Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Atlı Birlik Grup Amirliğinde misafir etti.

Babası 1995 yılında şehit olan Türkiye Harp Malulû Gazileri, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Hakkari İl Temsilcilisi Şirin Adıyaman’ın Emniyet Müdürü Atanur Aydın’a sarılarak paylaştığı, ‘Biz babasız kaldık ama babasız büyümedik!’ mesajı okuyanları duygulandırdı. İl Emniyet Müdürü Aydın bu paylaşımı, ‘Benim dünyalara bedel kardeşlerim var’ ifadeleriyle yeniden paylaştı. 

Şehit kızından anlamlı mesaj: Biz babasız kaldık ama babasız büyümedik!

Ziyarette dikkat çeken bir diğer paylaşım ise Şirin Adıyaman ile kendisi gibi şehit çocuğu olan Kayseri İl Emniyet Müdür Yardımcısı Şengül Öcal’ın yer aldığı fotoğraftı. Adıyaman bu fotoğrafı, ‘Al Bayrak Uğruna Can Veren İki Yiğidin İki Evladı babamızın gururuyuz’ ifadeleriyle paylaşırken; il Emniyet Müdürü Aydın da bu paylaşımı, nazar boncuklarıyla süsleyerek, ‘İki kahramanın, kahraman evlatları’ ifadeleriyle paylaştı.