Şehit Kayseri'den uğurlandı

Irak'ın kuzeyinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ahmet Arslan, Kayseri'den baba ocağına uğurlandı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Şehit Kayseri'den uğurlandı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Dün akşam saatlerinde bir kez daha acı haber gelmiş ve Pençe Kilit Operasyon bölgesinde 6 askerimiz şehit olmuştu. Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 6 askerimiz için Şırnak’ta tören düzenlendi. Törenin ardından şehitler memleketlerine uğurlandı. Aslen Yozgatlı şehit Ahmet Arslan’ın naaşı ise hava yoluyla Kayseri’ye ulaştı. 

Şehit Kayseri'den uğurlandı

Arslan’ın naaşını Kayseri havalimanında, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Haldun Taşan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, askeri personel ve ailesi karşıladı. 

Şehit Kayseri'den uğurlandı

Şehidin naaşı Kayseri havalimanından alınarak baba ocağı Yozgat’a uğurlandı. Konuya ilişkin paylaşım yapan Başkan Büyükkılıç, “Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Ahmet Arslan’ın naaşını havalimanında ailesi ve sevenleriyle birlikte karşılayarak, baba ocağı Yozgat’a uğurladık. Rabbim şehidimize rahmet eylesin.Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Şehit Kayseri'den uğurlandı

Diğer yandan Şehit Piyade Uzman Çavuş Ahmet Arslan’ın evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

Şehit Kayseri'den uğurlandı