Şehir Hastanesi'ndeki görüntüler 'bu kadarına da yuh artık' dedirtti

Kayseri Şehir Hastanesi'nde, Kalp Damar Hastanesi ve Kulak Burun Boğaz Poliklinikleri'ne çıkan acil çıkış merdivenlerine atılan sigara izmaritleri hem hastaların hem de ziyaretçilerin tepkisini topladı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde…

Şehir Hastanesi'ndeki görüntüler 'bu kadarına da yuh artık' dedirtti

Kayseri Şehir Hastanesi Kalp Damar Hastanesi'ne bağlı Kulak Burun Boğaz Poliklinikleri’ne çıkan acil çıkış merdivenlerinde çekilen görüntüler, hastane içinde sigara içmenin yasak olmasına rağmen duyarsız vatandaşlar tarafından içilen ve gelişi güzel atılan sigara izmaritleri görenlerin tepkisine neden oldu. İhbar hattımıza ulaşan görüntülerde, hastanenin acil çıkış merdivenlerindeki sigara izmaritleri ve paketleri gözler önüne serdi.

Her gün binlerce hastaya hizmet veren Kayseri Şehir Hastanesi, sağlık hizmetlerinin yanı sıra hijyen ve sağlık standartlarına da büyük önem veriyor. Ancak, duyarsız vatandaşlar tarafından acil çıkış merdivenlerine atılan sigara izmaritleri hem hastaların hem de ziyaretçilerin tepkisini topladı.

Sigara içmenin yasak olduğu alanlarda bu tür görüntülerin ortaya çıkması, hastane yönetiminin daha sıkı denetimler yapması gerektiğini gündeme getirirken vatandaşlar ise, “Burası bir hastane, burada sigara içilmemesi gerektiğini herkes biliyor. Ancak bazı duyarsız vatandaşların yaptığı bu davranış hiç hoş değil” diyerek, durumdan duydukları rahatsızlığı dile getirdiler.