Şehadetinin 8. yıldönümünde mezarı başında anıldı!

Şırnak'ta 2016 yılından şehit düşen Kayserili Polis Memuru Hüseyin Danacı mezarı başında anıldı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Şehadetinin 8. yıldönümünde mezarı başında anıldı!

16 Nisan 2016 yılında Şırnak’ta PKK’lı teröristlerin zırhlı araca yönelik düzenlediği roketatarlı saldırıda şehit düşen Kayserili Polis Memuru Hüseyin Danacı mezarı başında anıldı. Şehadetinin 8'inci yıl dönümünde Asri Mezarlık Polis Şehitliğinde Şehit Polis Memuru Hüseyin Danacı için Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

Şehadetinin 8. yıldönümünde mezarı başında anıldı!

Düzenlenen anma programına, Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, şehidin babası Yılmaz Danacı, annesi Rasime Danacı, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Osman Atsız ve kurum çalışanları ile şehidin yakınları katıldı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’nden anma programı için şu açıklama yapıldı; “Şehit Polis Memuru Hüseyin Danacı'nın ruhuna ithafen şahadetinin yıldönümünde, Şehidimizin de kabrinin bulunduğu Asri Mezarlık Polis Şehitliğinde, Şehidimizin kıymetli anne ve babası ile yakınları, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Atanur Ayadın ve personelimiz İl Afet ve Acil Durum Müdürü Sayın Osman Atsız ve kurum çalışanlarının da katılımıyla Şehidimizin isminin verildiği Kur'an kursunda okuyan öğrencilerin okuduğu Mevlid-i Şerif programı düzenlendi. Teşkilatımız olarak vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.”

Şehadetinin 8. yıldönümünde mezarı başında anıldı!