Sedat Kılınç'tan dikkat çeken kılıçlı paylaşım: Mevzu makamsa hepiniz ölün

İyi Parti Genel Başkan Başdanışmanı Sedat Kılınç'ın kılıçlı paylaşımındaki 'Mevzu makamsa hepiniz ölün' ifadeleri dikkat çekti. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Sedat Kılınç'tan dikkat çeken kılıçlı paylaşım: Mevzu makamsa hepiniz ölün
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Son dönemde yaşanan istifa haberleriyle gündeme gelen İyi Parti’de İyi Parti Genel Başkanı Musavat Devrişoğlu’nun başdanışmanlarından, iş adamı Sedat Kılınç’tan dikkat çeken bir paylaşım geldi. İyi Parti Genel Bakanı Musavat Devrişoğlu ile kılıç tutkuları bir fotoğrafı paylaşan Kılınç, paylaşımında şu ifadeler yer verdi: ‘Mevzu vatansa hepimiz ölelim ,mevzu makamsa hepiniz ölün! Genel Başkanımız Sn.Musavat Dervişoğlu’nun liderliğinde hedefimize; durmadan ,yorulmadan,eğilmeden, bükülmeden, ilerleyeceğiz. Mevzu vatan’  Kılınç’ın söz konusu paylaşımla kim ya da kimleri merak uyandırdı. 

Kılınç 6 Eylül tarihinde yaptığı paylaşımında da Musavat Dervişoğlu ile yol yürümeye devam edeceğini belirterek, ‘ İyi Parti Türk milletinin umudu, vatan ve millet önceleyerek yola çıkan iyi olduğu kadar cesur insanları içinde barındıran bir siyasi partidir. Genel Başkanımız Sayın Musavat Dervişoğlu samimi ,vefalı ,mütevazi ve milletin derdiyle hemhal olan iyi ve cesur bir lider.İyi partiyi iktidara taşıyacak irade ,bilgi birikim ve liyakate sahip yanında yürümekten onur duyduğumuz bir liderdir.’ Paylaşımını yapmıştı.