Seçim öncesi CHP'de dikkat çeken buluşma!

Cumhuriyet Halk Partisi'nde hafta sonu yapılacak Melikgazi ilçesi mahalle delege seçimleri öncesinde dikkat çeken bir buluşma gerçekleşti. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi haber bülteninde…

Seçim öncesi CHP'de dikkat çeken buluşma!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 28-29 Eylül 2024 tarihlerinde Melikgazi İlçe delege seçimleri gerçekleştirilecek. Şu ana kadar 3 adayın ismi 26 Ekim 2024 tarihinde yapılacak Melikgazi İlçe Kongresi için ön plana çıkarken, adaylar ve Melikgazi İlçe Başkanı Serhat Yıldırım’ın CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin ile buluşması dikkat çekti. 

Söz konusu toplantı CHP İl Başkanlığı’nın sayfasında, ‘İl başkanımız, Melikgazi ilçe başkan adaylarımıza seçim süreci hakkında bilgilendirme toplantısı yaptı. Başkan adaylarımıza başarılar dileriz.’ Mesajı ile paylaşıldı. 

Seçim güvenliği için Genel Merkez harekete geçti!

CHP Kulislerinden yansıyan bilgiye göre yapılan toplantıda seçim güvenliği konusunun da ele alındığı belirtilerken, CHP Genel Merkezi’nin yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için her sandığa bir Parti Meclisi üyesi görevlendirileceği ifade ediliyor.