Seçilemeyen Başkanlar'dan AK Parti'ye ziyaret

AK Parti'de 31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerlerde yeniden aday gösteilip, seçilemeyen Başkanlardan dikkat çeken ziyaret. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Seçilemeyen Başkanlar'dan AK Parti'ye ziyaret
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti'de 31 Mart 2024 tarihinde  Belediye Başkanı seçilemeyen ve yeniden aday gösterilmeyen isimlerden dikkat çeken ziyaret. 

Seçilemeyen Baikanşar'dan AK Parti'ye ziyaret

Yeniden aday gösterilmeyen Develi eski Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, aday gösterilip seçilemeyen Tomarza Belediye Başkan adayı Davut Şahin, Felahiye Belediye Başkan adayı Vural Çoşkun, Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan ve MHP ile yapılan seçim İttifakı nedeniyle AK Partinin aday göstermediği Bünyan'ın eski Belediye Başkanı Özkan Altun AK Parti Kayseri İl binasında bir araya geldi. 

Seçilemeyen Baikanşar'dan AK Parti'ye ziyaret

Ziyarette eski Başkanlara yaptıkları çalışmalar nedeniyle teşekkür edildi. AK Parti Milletvekili Bayar Özsoy, 'Başkanlarımız bu güne kadar göstermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verdik. Biz büyük bir aileyiz ve bu ailenin bir üyesi olmaktan her zaman olduğu gibi gurur duyuyorum. Rabbim birliğimizi daim eylesin inşallah' dedi. 

Seçilemeyen Başkanlar'dan AK Parti'ye ziyaret

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm de toplantı ile ilgili olarak 'Milletvekillerimiz Şaban Çopuroğlu, Sayın Bayar Özsoy, Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç, Önceki Dönem Develi, Bünyan, Akkışla, Tomarza ve Felahiye Belediye Başkanlarımızın katılımıyla Haftalık olağan Yönetim Kurulu Toplantımızı gerçekleştirdik. AK davamıza olan fedakar ve özverili katkılarından dolayı Mehmet Cabbar, Özkan Altun, Ayhan Arslan, Davut Şahin ve Vural Coşkun başkanlarımıza teşekkür ediyoruz' şeklinde konuştu. 

Seçilemeyen Baikanşar'dan AK Parti'ye ziyaretSeçilemeyen Baikanşar'dan AK Parti'ye ziyaretSeçilemeyen Baikanşar'dan AK Parti'ye ziyaretSeçilemeyen Baikanşar'dan AK Parti'ye ziyaretçok Seçilemeyen Baikanşar'dan AK Parti'ye ziyaret