Sarız için Bakanla görüştü

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile görüştü. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde…

Sarız için Bakanla görüştü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı ziyaret ederek, Sarız ilçesinde daha önce yapımına başlanılan Hükümet Konağı ve Bünyan ilçesindeki Güllüce Mahallesi'nde meydana gelen sel felaketinin ardından yaşanan mağduriyetlerin giderilmesi konularını iletti.

Ziyaret sonrasında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Özdemir, "İçişleri Bakanı Sayın Ali Yerlikaya’yı ziyaret ederek, Sarız ilçemizde daha evvel yapımı için çalışma başlatılan Hükümet Konağı ile ilgili durumu ve Bünyan ilçemiz Güllüce mahallemizde meydana gelen sel felaketi sonrası yaşanan mağduriyetlerin giderilmesi hususundaki çalışmaları kendilerine ilettik." dedi.

Özdemir, Bakan Yerlikaya’nın Sarız Hükümet Konağı’nın yapımına ivedilikle başlanması ve Güllüce’deki mağduriyetlerin giderilmesi için gerekli talimatları verdiğini belirterek, “Sayın Bakanımıza hemşerilerimiz adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.