Sarız'ı bir de böyle düşünün!

Sarız Belediye başkanlığına 2014'te aday ayayı olan Salih Pontömeroğlu, 10 yıllık projesini paylaştı. Sarız için düşündüğü projenin Eskişehir'de hayata geçtiğini belirten Pontömeroğlu, başkan Ömer Faruk Eroğlu'na çağrıda bulundu. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Sarız'ı bir de böyle düşünün!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Bir dönem aktif siyasetin içinde yer alan, 2014 yılında belediye başkan adayı olan Salih Pontömeroğlu, Sarız için rüyasını paylaştı. 2014 yılında aday adayı olduğu dönemde düşündüğünü, benzer projenin Eskişehir’te şehir versiyonunun hayata geçirildiğini belirten Pontömeroğlu, projesini hayata geçirmesi için Başkan Ömer Faruk Eroğlu’na çağrıda bulundu. Pontömeroğlu, projesini şu sözlerle anlattı: ‘Sarız Fatih İlkokulu arkasından Kuşçu'nun gözüne kadar olan bölge ikiyer katlı villalar ve ağaçlıklı yürüyüş yolları, çay bahçeleri, parklar şeklinde olacaktı.

Sarız'ı bir de böyle düşünün!
İkinci bölüm ise Darıdere'ye giderken şahin tepesindeki kayalıklar doldurularak Kırkpınar'a kadar olan bölüme küçük bir baraj ve çevresine yine villa tipi evler, parklar, çay bahçeleri olacaktı.
Üçüncü bölüm ise Darıdere un değirmenini de içine alacak şekilde Sarız çayı boyunca şahin tepesinden başlayacak ve aşağıda Altısöğüt ve Ayranlık köyü girişine kadar olan bölümde yine aynı şeyler yapılacaktı.
Buralarda yapılan villalar yurt dışında yasayan hemsehrilerimize ve Adanalılara satılacaktı.
Ömer faruk eroğlu kardesimin projeyi gerçekleştirmesini dilerim.’