Sarız'da vatandaş istedi, belediye yıktı!

Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, Damızlık Mahallesi sakinlerinin isteğini yerine getirerek, o binayı yıktı. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Sarız'da vatandaş istedi, belediye yıktı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, mahalleyi ziyaretinde mahalle sakinlerinin gündeme getirdiği Damızlık İlk ve Ortakokulu’nun bahçesindeki metruk binayı yıktırdı.

Konuyla ilgili olarak Sarız Belediyesi’nden yapılan açıklamada, ‘Belediye Başkanımız Ömer Faruk Eroğlu'nun kırsal mahalle ziyaretleri kapsamında Damızlık mahallemiz halkının önemli taleplerinden biri olan ve artık kullanılamayacak düzeyde metruk haldeki Damızlık İlk ve Ortaokulu bahçesinde bulunan eski okul lojmanının yıkımı Belediyemiz tarafından kontrollü bir şekilde gerçekleştirildi.’ denildi. 

Eğitime destek!

Sarız'da vatandaş istedi, belediye yıktı!

Sarız Belediye ayrıca Sarız Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri için de harekete geçti. Sarız Belediyesi, Sarız Çok Programlı Anadolu Lisesi bünyesinde yeni açılan Tarım Bölümünün bahçe zemin ve çevre düzenleme çalışmalarını da gerçekleştirerek, bahçenin öğreniciler tarafından kullanıma hazır hale getirdi.