Sarız'da TOKİ mesaisi

Kayseri'nin Sarız ilçesinde geçtiğimiz günlerde başlayan TOKİ konutları için Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu ile mahalle muhtarı bir araya geldi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Sarız'da TOKİ mesaisi

Kayseri’de dar gelirli vatandaşlar ev sahibi olabilmek için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) projelerini merakla bekliyor. TOKİ son aylarda özellikle ilçelerdeki projeleriyle dikkat çekiyor. Bu çerçevede Kayseri’nin Sarız ilçesi Kızılpınar Mahallesi’nde 178 adet konut ve 1 adet 2 dükkanlı ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi geçtiğimiz ay başlamıştı. 

Sarız'da TOKİ mesaisi

TOKİ çalışmaları sürerken ile Kızılpınar Mahalle Muhtarı Rasim Kocakaya, Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Eroğlu ile muhtar Kocakayha, Kızılpınar Mahallesi’nde inşa edilen 178 adet sosyal konut, kamelyalar, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar ve diğer donatıların bulunduğu TOKİ konutları hakkında istişarelerde bulundu. 

Sarız'da TOKİ mesaisi