Sarız Belediyesi Ördekli'de çalışma yaptı!

Sarız Belediyesi Ördekli Mahallesi'nde yağışlı havalarda yaşanabilecek olumsuzluklara karşı çalışma başlattı. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde...

Sarız Belediyesi Ördekli'de çalışma yaptı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Bir dönem aranın ardından yeniden Sarız Belediye Başkanı seçilen Ömer Faruk Eroğlu, ilçedeki çalışmalarını sürdürüyor. Sarız merkezin yanı sıra dış mahallelerdeki çalışmalara da hız veren Eroğlu, Ördekli mahallesinde yağışlı havalarda yaşanabilecek olumsuzluklara karşı çalışma başlattı. Yapılan çalışmayı Eroğlu sosyal medya hesaplarından paylaştı. Eroğlu, Sarız Belediyesi’nin sosyal medya hesabından, ‘Ördekli Mahallemizde, mahalle içinde bulunan çeşme sularının tahliye geçiş noktasına Belediye ekiplerimiz koruge boru döşemesi yaptı.  Çalışma ile yol geçişinde tahliye sularından ve yağışlı havalarda meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı önlem alınarak yaya ve araç geçişini güvenli hale getirildi. Sarız Benim Ailem’ ifadeleri ile paylaştı. 

Sarız Belediyesi Ördekli'de çalışma yaptı!

Eroğlu ayrıca CHP Sarız İlçe Başkanı Mehmet Arslan ile Günesen Mahallesi’nde bir düğüne katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.