Sarıoğlan'da Sarıgül heyecanı

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Felahiye ve Sarıoğlan'da vatandaşlarla buluşarak, CHP adaylarına destek istedi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Sarıoğlan'da Sarıgül heyecanı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türk siyasetinin renkli isimlerinden CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, partisinin adaylarına destek için Kayseri’ye geldi.

Sarıoğlan'da Sarıgül heyecanı

Kayseri’de Felahiye ve Sarıoğlan’da vatandaşlarla buluşan Sarıgül, Palas’ta da CHP’nin Sarıoğlan Belediye Başkan Adayı Murat Özcan’a destek istedi.  Palas Mahallesinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Sarıgül, emekli maaşlarına dikkat çekerek, “Emeklilerimize reva görülen 3.000 TL çok komik bir rakam. En düşük emekli aylığının asgari ücretten az olmaması lazım. Bayram ikramiyelerinde asgari ücret düzeyinde olması lazım.Sayın Cumhurbaşkanına Kayseri’den sesleniyorum emeklilerimizin ikramiyesini lütfen askeri ücret düzeyine çıkaralım.” dedi. 

Sarıoğlan'da Sarıgül heyecanı
Sarıgül vatandaşlara hitabında ise, “Belediye siyaset değil hizmet etme yeridir, belediye seçimi de hizmet seçimidir. Belediye seçiminde particilik olmaz, partiye değil adaya oy vermek lazım. Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkanları ötekisi olmayan bir anlayışla çalışmalarını yapacaklar hiçbir siyasi parti farkı gözetmeyecekler. Bayrağımıza bağlı olan, toprağımıza bağlı olan, ulusal birlikten yana olan inançlarımıza bismillah diyerek saygı gösteren bütün yurttaşlarımızın oylarına talibiz. Sevgili Murat Özcan kardeşim, seçildiği gün parti rozetini çıkarır. Oy versin vermesin, herkesin başkanı olur, ayrım gözetmeden herkese hizmet verir.” ifadelerine yer verdi.