Sarıkaya'dan dikkat çeken çıkış: 'Türkiye'nin en büyüğü, ölçmek isteyen de buyursun ölçsün'

Kayseri'de düzenlenen Türkiye'nin en büyük karma AVM'si KUMSmall, dünyanın en modern mobilya fuarına ev sahipliği yaptı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde…

Sarıkaya'dan dikkat çeken çıkış: 'Türkiye'nin en büyüğü, ölçmek isteyen de buyursun ölçsün'

Kayseri'de düzenlenen Türkiye'nin en büyük karma AVM'si KUMSmall, dünyanın en modern mobilya fuarına ev sahipliği yaptı. Açılışta konuşan Kayseri Mobilyacılar Odası Başkanı ve KUMSmall AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarıkaya, dikkat çekici bir iddiada bulundu. Sarıkaya, KUMSmall'ın Türkiye'nin en büyük fuar merkezi olduğunu belirterek, "Ölçmek isteyen de buyursun ölçsün" dedi.

Sarıkaya, 300 bin metrekarelik devasa alanı ile KUMSmall'ın büyük bir ufkun eseri olduğunu vurgulayarak, "Bu büyük ufuk küçük işlerle uğraşmak istemiyor. Biz, KUMSmall gibi bir değere sahip Kayseri ve yerel mobilya sektörünü Avrupa, Orta Doğu ve Amerika'ya taşımak için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Sarıkaya'dan dikkat çeken çıkış: 'Türkiye'nin en büyüğü, ölçmek isteyen de buyursun ölçsün'

KUMSmall AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarıkaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “KUMSmall 300 bin metrekarelik büyük alanıyla çok büyük bir ufkun eseri inanın. Bu büyük ufuk küçük işlerle uğraşmak istemiyor. Dolayısıyla bizim KUMSmall gibi bir değeri Kayseri ve ülkemiz mobilya sektörünü Avrupa’ya, Orta Doğu’ya ve Amerika’ya nasıl taşır, taşımak için de neler yaparız, biz bunların peşindeyiz. KUMSmall AVM’de yaptığımız mobilya fuarı da Kayseri mobilyasını geleceğe taşıyacak. Türkiye ve dünyaya açacak en büyük argümanlardan birisidir. 300 bin metrekare kapalı alanıyla birlikte TÜYAP ve CNR’ın da ikisinin birleşim metrekarede biz burada ürün sergiliyoruz. Şu anda koridorların üst kattaki fuar alanındaki yaklaşık 30 bin metrekareyle 150 bin metrekare gibi Türkiye’nin en büyük fuar merkezi olduğunu da iddia ediyoruz. Ölçmek isteyen de buyursun ölçsün” dedi.