Sarıgül'den, Koronavirüs ile ilgili şok iddia: Bunu ilk kez açıklıyorum!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Olay Türk TV'de Covid 19 ile ilgili çarpıcı iddiaları gündeme taşıdı. Sarıgül, 'Bunu ilk kez açıklıyorum' sözleriyle dikkat çekti.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Sarıgül'den, Koronavirüs ile ilgili şok iddia: Bunu ilk kez açıklıyorum!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Olay Türk TV'de gazeteciler Osman Çiftci ve Cem Atakan'ın sorularını yanıtladı. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Sarıgül, Covid 19 ile ilgili çarpıcı çıklamalar yaptı. 
"O PROFESÖRÜ VE BÜYÜKELÇİ KARDEŞİNİ ÖLDÜRDÜLER"
"Ben üzülerek bu Covid'in nasıl çıktığını anlatmak istiyorum. Bu covid tamamen ABD'nin, Türkiye ve dünya üzerinde  oynadığı bir oyun” diyen Sarıgül, “Önce bu Covid'i Amerika'da belli laboratuarlarda  ürettiler, sonra bunu Çin'de hem de tam Çin'in büyük fuarının olduğu yıl o şehirde çıkardılar. Ne zaman çıkardılar? Bu gayrimüslüm dünyada Christmas dedikleri yılbaşı öncesi. Çok önemli. Bütün İtalya'da ve Avrupa’da çalışanlarda genelde Çin'den gelen ve tam orada fuarın olduğu dönemde bu virüsü ortaya çıkardılar. Hatırlayın o günleri Trump ne dedi? ^’Bu virüs Çin virüsüdür, şöyledir böyledir’ dedi ve Trump'a da onu söylettiler ve daha sonraki aşamada bu bütün dünyaya yayıldı. Sonra bakın bunu burada ilk defa açıklıyorum, lütfen araştırması gerekenlerde araştırsınlar. Sonra bu virüsü bulan adam buna diyorlar ki ‘böyle bir şey üretelim gelecekte böyle bir şey olduğu zaman ne yapabiliriz’ diye ve bu virüsü bulan profesörle 150 milyon dolara anlaşıyorlar. İmzalar atılıyor. Ondan sonra bu olay çıkınca bu profesör diyor ki Çinli profesör diyor ki ‘siz benimle bu anlaşmayı yapmadınız insanlar ölüyor. Ben bunun için sizinle konuşmadım. Ben bunu açıklayacağım’ Açıklayamazsın diyor Amerika'nın derin devleti bunu yapamazsın diyor. Profesör de ‘hayır bunu yapacağım açıklayacağım’ diyor. O profesör bu konuşmanın ardından sabah evinde ölü bulunuyor. Biraz daha ilerleyelim. Bu profesörün abisi ya da bir akrabası İsrail'de büyükelçi. Çin Büyükelçisi oda ‘ben bunu konuşacağım anlatacağım’ dedi. Oda maalesef ölü bulundu. Dolayısıyla bu ABD'nin dünya üzerinde Çin'i yok etmek üzere piyasaları alt üst etmek üzere bir virüstür ve dünya insanlığı burada çok can kaybediyor. Sonrasında iş kontrolden çıktı ve Trump ABD derin devletini dinlemediği için o arada Trump'ı yolcu ettiler. Önce Amerika'da bunu yaydılar. Kaç binler hasta oldu, hastaneler doldu, sokaklarda insanlar falan derken sonra Trump uğurlandı. Şimdi bir şey yok ” diye konuştu.
SARIGÜL, VİRÜSTEN NASIL KORUNUYOR?
Virüsten nasıl korunduğu konusunda da açıklamalar yapan Sarıgül, “Kendime gelince nasıl korunuyorum? Ben aşağı yukarı bir buçuk yıldır damardan antikor takviyesi oluyorum. Diğer vitaminler ile de bunu takviyeliyorum, ama her gün de 6 km koşarak o teri atmaya çalışıyorum. Bol su ve bol ayran içiyorum. Bir de mümkün mertebede her dakika elimizi yıkıyoruz, ama sürekli vatandaşların arasındayız. Elinden geldiği kadar yardımcı arkadaşlarım da yardım ediyorlar. Otobüse bindiğimiz zaman, arabaya bindiğim zamanda kolonya ile devam ediyoruz. Tedbir bizden takdir Rabbimiz’den inşallah."