Sarı-kırmızılı takım Umut Nayir'i listeye aldı!

Kayserili futbolcu Umut Nayir, transfer sezonunun gözde isimlerinden biri. Kayserispor'un da transfer listesinde yer alan Nayir'in adı Göztepe için de geçiyor. Nayir, Jose Mourinho'dan çıkacak cevaba göre hareket edecek. Detaylar Kayseri Olay Haber'in Kayseri Haberi'nde...

Sarı-kırmızılı takım Umut Nayir'i listeye aldı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserili futbolcu Nayir Umut, transfer döneminin gözde isimlerinden biri haline geldi. Geçtiğimiz sezon adı Kayserispor ile anılan ancak Pendikspor'u tercih eden Fenerbahçeli futbolcunun bu sezon hangi takıma kiralanacağı merak konusu oldu. Futbola Ankaragücü'nde başlayan ve birçok takımda forma giyen Nayir, Jose Mourinho'nun kararlarına göre hareket edecek.

Göztepe ve Kayserispor istiyor

Umut Nayir, 2016-2017 futbol sezonunda Göztepe'de kiralık olarak forma giymişti. Pendikspor'daki performansıyla dikkat çeken Nayir, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Mame Thiam ile birlikte iyi bir ikili olmuştu. Nayir, Pendikspor'da 4 gol ve 1 asistlik performansıyla katkı sağlamıştı. Bu performansıyla kalitesini ortaya koyan Umut Nayir, birçok takımın dikkatini çekmeyi bildi. Süper Lİg'e yeni yükselen Göztepe ve Kayserispor da tecrübeli golcüyle yakından ilgileniyor. 

Sarı-kırmızılı takım Umut Nayir'i listeye aldı!

Kayserispor'un transfer planı ne?

Kayserispor'da transfer planı ne? Taraftarlar, gözlerini Başkan Ali Çamlı'nın yapacağı hamlelere dikti. FIFA 2 dönem yasak verdi, fakat İsviçre'den haber bekleniyor. Transferin açılması durumunda Kayserispor'un listesinde Umut Nayir'in de olduğu öğrenildi. Kayserispor yönetimi, Umut Nayir gibi yetenekli bir oyuncuyu kiralayarak, gol sıkıntısını çözmek istiyor. Umut Nayir'in hangi takımı kiralayacağı merak konusu olurken, kararı Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho verecek. Mourinho'nun, birinci etap kampının ardından tecrübeli futbolcuyla ilgili kararını vermesi bekleniyor. Umut'un Fenerbahçe'de 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Bakalım Kayserili futbolcu bu sezon hangi takımda forma giyecek?