Şampiyona tebrik yağmuru!

Kayseri protokolünden Milli Okçu Mete Gazoz'a yoğun ilgi geldi. Şampiyon Mete Gazoz nerede yarıştı, hangi skorla şampiyon oldu? Kayseri'den hangi milletvekilleri Gazoz'u tebrik etti? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde…

Şampiyona tebrik yağmuru!

Dünya Okçuluk Şampiyonası erkekler klasik yay kategorisi finali için Almanya’nın başkenti Berlin’de yarışan Mete Gazoz, Kanadalı Eric Peters ile karşı karşıya geldi. 
Rakibini 6-4 mağlup eden Gazoz, altın madalya kazandı.
Kayserili vekiller ve oda başkanları da milli sporcu için yapmış oldukları sosyal medya paylaşımlarında tebriklerini iletti. Şampiyona tebrik yağmuru!İşte o tebrik mesajları… 

Ak Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler:

Mete Gazoz 2023 Dünya Okçuluk Şampiyonu oldu. Olimpiyat Şampiyonluğu’ndan sonra Dünya Okçuluk Şampiyonası’nda da altın madalya getiren Mete Gazoz’u kutluyorum.

Ak Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu: 

Milli sporcumuz Mete GAZOZ Dünya Okçuluk Şampiyonası finalinde Kanadalı rakibini mağlup ederek Dünya şampiyonluğuna ulaştı. Tebrikler Mete GAZOZ. 

Ak Parti Kayseri Milletvekili Cahid Cıngı:

Ülkemize bu gururu yaşatan Mete Gazoz kardeşimizi tebrik ediyoruz. Allah şampiyonların sayısını artırsın.

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir:

Okçuluk alanında düzenlenen müsabakalar neticesinde dünyanın en büyüğü olduğunu ispat ederek göğsümüzü kabartan milli sporcumuz Mete Gazoz’u tebrik ediyorum.

Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitçi: 

Almanya'da düzenlenen Okçuluk Dünya Kupası finalinde Kanadalı rakibini mağlup ederek Dünya Şampiyonu olan milli sporcumuz  Mete Gazoz’u tebrik ediyorum. 

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy:

2023 Dünya Okçuluk Şampiyonasını kazanan Mete Gazoz,  muhteşem bir başarıya imza attı.  Yine tarih yazdın, göğsümüzü kabarttın Şampiyon... Tebrikler…

Erciyes Anadolu Holding:

Olimpiyat şampiyonu milli okçumuz Mete Gazoz, Dünya Okçuluk Şampiyonası’nda altın madalya kazandı ve tarihte bunu başaran ilk Türk okçusu oldu. Seninle gurur duyuyoruz!