Şampiyon Mobilya Oldu

Şampiyon Mobilya Oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Öz Ağaç İş Sendikası’nın düzenlemiş olduğu Geleneksel Halı Saha Turnuvası’nda Merkez Çelik A.Ş. Mobilya Bölümü finalde ARGE bölümünü 8-2 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu. Gollü geçen turnuvanın final karşılaşmasında Mobilya Bölümü üst üste bulduğu gollerle öne geçti.

Mobilya Bölümü Ali (36), Seyfi (4) ve Bahri’nin golleri ile 8-2 kazandı. Arge bölümünün golleri ise Kenan ve Necati’den geldi.

Öz Ağaç İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Adnan Kıyak, centilmence bir turnuva yaşadıklarını belirterek, “Üyelerimize teşekkür ediyoruz. Büyük ilgi gösterdiler ve turnuva boyunca centilmenlikten ödün vermeden mücadele ettiler. Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu bir kez daha herkese göstermiş oldular. Tüm ekiplerimizi tek tek tebrik ediyorum. Final oynayan Mobilya ve ARGE bölümünü gösterdiği mücadeleden ötürü tebrik ediyorum. Mobilya bölümünü şampiyonluğu ile turnuvamız sona erdi. Emeği geçenlere teşekkür ederim” diye konuştu.

Mobilya bölümü karşılaşmaya Müjdat, Emre, Bahri, Halil, Ali, Adil ve Seyfi ile çıkarken, ARGE Bölümü final karşılaşmasında Zeki, Serhat, Burhan, Kenan, Üzeyir, Mücahit ve Necati ile sahadaki yerini aldı.