Şahin'den Prof. Dr. Ceyhan'a suç duyurusu!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, Covid 19 pandemisi döneminde yaptığı açıklamalarla tanınan ünlü profesörün Maymun Çiçeği ile ilgili açıklamalarının ardından harekete geçti. Şahin o Prof. Dr. Mehmet Ceyhan hakkında suç duyurusunda bulunacak. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Şahin'den Prof. Dr. Ceyhan'a suç duyurusu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İlk olarak Kongo ve komşu ülkelerinde görülen maymun çiçeği virüsünün Afrika dışına taşarak İsveç’de görülmesinin ardından Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) ,uluslararası düzeyde endişe verici bir halk sağlığı acil durumu" ilan etti.  

Şahin'den Prof. Dr. Ceyhan'a suç duyurusu!

Bu gelişmenin ardından yeni bir pandemi mi geliyor sorusu akıllara gelirken, konuyla ilgili açıklamalar da peş peşine geldi. Covid 19 Pandemisi döneminde yaptığı açıklamalarla tanınan Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan da konuyla ilgili açıklama yaparken, Ceyhan’a tepkiler de gecikmedi.  Bu tepkilerden biri de Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin’den geldi. Sosyal medya hesaplarından Ceyhan’a tepkisini dile getiren Şahin bununla da yetinmedi. Şahin yarın (22 Ağustos 2024 Perşembe) Kayseri Adliyesi’ne giderek Prof. Dr. Ceyhan hakkında, vatandaşları korku ve paniğe sev ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulunacak. 

Şahin'den Prof. Dr. Ceyhan'a suç duyurusu!