Şahin'den o olayla ilgili dikkat çeken açıklama: Öncelik ülkemiz olmalı!

Talas'ta kurban pazarında elektrik direğine bağladığı iple intihar girişiminde bulunan Ali B. ile ilgili Kayseri Tabip Odası Başkanı Mehmet Ali Şahin dikkat çeken bir açıklama yaptı. 'Şehrimizde ve çevremizde et yiyemeyen insan çok' diyen Şahin, önceliğin ülke olması gerektiğini söyledi… Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde....

Şahin'den o olayla ilgili dikkat çeken açıklama: Öncelik ülkemiz olmalı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Talas’ta kurban pazarında elektrik direğine bağladığı iple intihar girişiminde bulunan Ali B. Türkiye’nin gündemine oturdu. Olay sonrası Ali B. ile ilgili farklı yorumlar yapılırken, Kayseri Tabip Odası Başkanı Mehmet Ali Şahin konuyu farklı bir boyutuyla ele aldı. Şahin'den o olayla ilgili dikkat çeken açıklama: Öncelik ülkemiz olmalı!

Son dönemde yurt dışına yapılan kurban bağışlarında artış olduğuna dikkat çeken Şahin, sosyal medyadan çarpıcı bir çağrıda bulundu. Şahin, ‘Şehrimizde meydana gelen bu üzücü olay aslında hepimiz için bir ders ve hatırlatma niteliğinde. Gözlemlediğim kadarıyla kurban bayramında kurbanını yurt dışına bağışlayanların sayısı yıldan yıla artıyor. Halbuki şehrimizde ve çevremizde et yiyemeyen insan çok. Allah herkesin ibadetlerini kabul etsin, ancak et ve benzeri yardımlarımızda önceliğimiz mahallemizin, ilimizin ve ülkemizin ihtiyaç sahipleri olmalı.’ dedi.