Sağlıkta önemli yatırım! Ek bina yakında hizmete açılıyor

Kayseri'nin o ilçesinde sağlık alanında önemli bir yatırıma imza atılıyor. İlçeye yapılan hastane ek binası ile vatandaşlar daha iyi hizmet alabilecek.

Sağlıkta önemli yatırım! Ek bina yakında hizmete açılıyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Akkışla ilçesine dikkat çeken bir yatırım gerçekleştiriliyor. İlçede bulunan devlet hastanesine ek olarak yapılan hizmet binasının çatı onarım ve tadilatında sona gelindi. 

Sağlıkta önemli yatırım! Ek bina yakında hizmete açılıyo

İlçede hastaneye yapılan ek bina ile sağlık hizmetlerinin kalitesi artarken, vatandaşların daha iyi hizmet alabilecek. Yakın zamanda hizmete girecek olan ek bina ile hastanenin kapasitesi artırılarak daha fazla hastaya hizmet vermesi hedefleniyor. Aynı zamanda hastalar bu bina ile daha modern ve donanımlı bir hastanede tedavi görecek. 

Sağlıkta önemli yatırım! Ek bina yakında hizmete açılıyo

Öte yandan Akkışla Devlet Hastanesi resmi hesabından yapılan açıklamada, “Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hastanemiz ek binasında çatı onarımı ve gerekli tadilat işlemleri tamamlanmıştır. Yakın zamanda kullanıma açılacak olan ek hizmet binası için vermiş oldukları desteklerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız. Memduh Büyükkılıç’ a teşekkür ederiz.” denildi.