Sağlık Müdürü acı haberi verdi: Ev arkadaşımı kaybettim!

Uzman Dr Ali Gül, geçirdiği rahatsızlığın ardından 44 yaşında hayatını kaybetti. 

Sağlık Müdürü acı haberi verdi: Ev arkadaşımı kaybettim!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Uzman Dr Ali Gül, geçirdiği rahatsızlığın ardından 44 yaşında hayatını kaybetti. 

BENLİ: İNANDIĞI GİBİ YAŞAYAN... 

Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, acı haberi paylaşarak,  "Öğrencilik yıllarında bir süre aynı evi paylaştığımız, inandığı gibi yaşayan, değerli arkadaşım kardiyolog Uzm. Dr. Ali Gül'ün vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Kendisine Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim." ifadelerini kullandı.

BAŞHEKİM: GÜLER YÜZLÜ... 

Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi İsmail Altıntop da Gül ile asistanlık yıllarında beraber çalıştığını ifade ederek," Asistanlık yıllarında beraber çalıştığım, beyefendi, güler yüzlü, mütevazi gönül insanı Kardiyoloji Uzmanı arkadaşım Ali Gül’ün vefatı nedeniyle üzgünüz. Ali Gül Hastanemiz Kardiyoloji uzmanı olan; Uzm. Dr. Sibel Gül hanımefendinin eşidir. Sibel hanıma ve ailesine baş sağlığı dilerim. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun." dedi. 

18 YILDIR O HASTANEDE ÇALIŞIYORDU! 
Yıllarca görev yaptığı Tekden Hastanesi yönetimi de başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda şu ifadeler yer aldı: Bir 'güzel insan'ı ebedi aleme uğurladık. Tekden Hastanesinde tam 18 yıldır kardioloji uzmanı olarak hizmet vermiş olan, sevgili kardeşimiz Uz. Dr. Ali Gül Rabbine kavuştu. Biz ve hastaları onu çok sevmiştik. Ondan razı idik. Allah da razı olsun. Mekanı cennet olsun.

KEMAL TEKDEN: ALİCİĞİM BİZ SENİ ÇOK SEVDİK... 

Tekden Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda AK Parti eski Milletvekili Kemal Tekden de, Doktor Gül'ün hayata veda etmesinin arsından son yolculuğuna uğurladıklarını belirterek, "18 yıldan beri birlikte çalıştığımız güzel insan, güzel hekim kalplerin doktoru Uz. Dr. Ali Gül'ü yüce Rabbime uğurladık. Bir gün bile incinmedik. Aliciğim, biz seni çok sevmiştik, biz senden razı olduk. Rabbim de razı olsun. Arkandan binlerce insan gözyaşı döküyor. Sen cennete yakışırsın. Ebedî alemde en yüce makamlar senin olsun." dedi.