Sağlık çalışanlarının ulaşımı ile ilgili flaş gelişme

Sağlık çalışanlarının ulaşımı ile ilgili flaş gelişme
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Koronavirüsle mücadelede ön saflarfa yer alan sağlık çalışanlarının sokağa çıkma yasağının uygulanacağı günlerde ulaşımlarının sağlanması için yeni düzenlene yapıldı. Konuyla ilgili olarak Şehir Hastanesi yönetimince yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: 

PERSONELİMİZİN GÖREV YERİNE ULAŞIMI 
Koronavirüs salgınının görüldüğü andan itibaren, Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun önerileri, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda; salgının/bulaşın toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, sosyal mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutma adına birçok tedbir kararı alınarak hayata geçirilmiştir.
Bu kapsamda ilimizinde içinde bulunduğu 31 İl için; 01.05.2020 tarihi saat 00:00'dan 03.05.2020 tarihi saat 00:00 arasında sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir. Alınan kararlar doğrultusunda, il Sağlık Müdürlüğümüz ve Kayseri Büyükşehir Belediyemiz işbirliği ile personelimizin görev yerine ulaşımında gerekli planlamalar yapılmış olup, ulaşım araçları hareket saatleri ve güzergahları belirtilmiştir. Belirtilen güzergahlar dışında kalan personelimizin ulaşımı ise il Sağlık Müdürlüğümüzve hastanemiz hizmet araçlarıyla sağlanmaktadır. ULAŞIM SEFER BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYIN