Sağanak yağış o mahalleyi vurdu!

Son günlerde Kayseri'de etkili olan sağanak yağışlar, şehirde hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Sağanak yağış o mahalleyi vurdu!

Son günlerde Kayseri'de etkili olan sağanak yağışlar, şehirde hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Aralıklarla devam eden yağışlar nedeniyle bazı semtlerde su taşkınları meydana gelirken, vatandaşlar da zor anlar yaşıyor.

Sağanak yağış o mahalleyi vurdu!

Bugün öğle saatlerinde Melikgazi İlçesi İldem Cumhuriyet Mahallesi'nde yoğun yağışlar sonrası yollar ve caddelerde su taşkınları oluştu. Yaklaşık 1 saat süren yağışlar nedeniyle hem vatandaşlar hem de sürücüler zor durumda kaldı. Yolların su ile kaplanması sonucunda yaya vatandaşlar çareyi sudan ıslanarak geçmekte buldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son günlerde devam eden sağanak yağışlar için vatandaşları uyarmaya devam ediyor. Yetkililer, özellikle su taşkınlarının sık yaşandığı bölgelerde yaşayan vatandaşların tedbirli olmalarını ve zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamalarını tavsiye ediyor.