SADECE KAYSERİSPOR DEĞİL KAYSERİ ŞEHRİ KÜME DÜŞÜYOR!

SADECE KAYSERİSPOR DEĞİL KAYSERİ ŞEHRİ KÜME DÜŞÜYOR!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor eski Başkanı Recep Mamur, Kayserispor tesislerine adının verildiği törende dikkat çeken açıklamalar yaptı. Özhaseki’nin davetiyle kürsüye gelen Mamur, “Sayın Bakanımla da konuşuyoruz. Sadece Kayserispor değil, Kayseri şehri küme düşüyor” ifadelerini kullandı.

Eski Başkan Recep Mamur, “Sırf Kayserispor küme düşmüyor. Kayseri şehri küme düşüyor. Ben ona çok üzülüyorum. Gerçekten böyle Kayseri şehri küme düşüyor. Biz  böyle olmadık. Sayın Bakanımızla sohbetlerimiz olur.  Sanayide, ekonomide gerçekten 12 yıl 13 yıl bir kuruş dışarıdan para desteği almadan, kendi ürettiklerimizle satarak, inşallah sizler de iyi çalışmalar yaparsınız. Bizlerde bir arzunun olursa koşa koşa yanınızda oluruz. Bizi bilirsiniz. Yaşasın Kayserispor. Çünkü  şehir de küme düşmesin” dedi.

“RECEP ABİ İYİ SATIŞ YAPIYORDU DIŞARIYA”

 Bu sırada araya giren AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Mamur’un, tesislerin yapımında da çok emeğinin geçtiğini belirterek, gelirler konusunda döneminde satılan futbolcuları örnek verdi.  “Aslında bu tesislere Recep abi başladı, iyi satış yapıyordu dışarıya” diyen Özhaseki, “Mehmet Topuz, Gökhan Ünal,  Hasan Ali,  Serdar Kesimal” isimlerini sıralarken Mamur, futbolculardan elde edilen gelirleri sıralamaya başladı. Bu sırada araya giren Özhaseki, “Ne kadar para aldığını söylemeyelim” esprisi yaptı ardından da “11 milyon Mehmet Topuz, 10 milyar dolar Gökhan’dan…” dedi ve o dönem transferde yaşanan pazarlıkları anlattı.

GÜLDÜREN BEKİR YILDIZ ESPRİSİ

Mamur, Bekir Yıldız’ın da o dönem kendilerine çok destek verdiğini belirterek, “Biz deplasmanlara giderken mesela 100 Bin lira lazım derdik. Bize 30-40 destek verirdi. Sonra biz daha fazla söylemeye başladık. 100 değil de 200 derdik, kendisi de ona göre fazla gönderirdi” şeklinde kullandığı ifadelerde katılımcıları güldürdü. Haber: Cafer ZENGİN