'Sac kebap, pilav, ezme, salata, süzme yoğurt ve ayran' 175 TL'den satılacak

Yenilenen çehresi ile Bünyanlıların yaz ayarlında uğrak mekanlarından birisi olan Devlet Bahçeli Sosyal Tesisi ile ilgili belediyeden önemli bir açıklama yapıldı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

'Sac kebap, pilav, ezme, salata, süzme yoğurt ve ayran' 175 TL'den satılacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Bünyan ilçesinde özelikle yaz aylarında vatandaşların en çok tercih ettiği adreslerden birisi de yenilenen çehresi ile Bünyan Devlet Bahçeli Sosyal Tesisi oldu. 

Önce adı daha sonra çehresi değişen Devlet Bahçeli Sosyal Tesisleri ilçedeki vatandaşlardan tam not alıyor. 3 Mayıs 2024 tarihinde yeniden kapılarını açan sosyal tesiste, vatandaşlar aileleri ile keyifli vakit geçiriyor. 

Bünyan Belediyesi tarafından Devlet Bahçeli Sosyal Tesisi ile ilgili dikkat çeken bir paylaşım geldi. Vatandaşların uygun fiyata yemek yiyebilmesi için belediye harekete geçti. Belediye tarafından yapılan paylaşımda tesiste pazartesi ve salı günleri çıkan yemekler ve fiyatı paylaşıldı. Vatandaşlar, Devlet Bahçeli Sosyal Tesisi’nde pazartesi ve salı günleri ‘sac kebap, pilav, ezme, salata, süzme yoğurt ve ayranı’ 175 TL’den yiyebilecek. 

Diğer yandan ilçede bulunan Pınarbaşı Sosyal Tesisi’nde de Çarşamba günleri ‘Halk Günü’ olarak belirlenmiş ve sabah saat 09.00 ile akşam saat 21.00 arasında seçeceğiniz köfte çeşitlerinden birisi (ızgara, kiremit, kaşarlı) yanında salata, garnitür, patates, söğüş, içecek ve sıcak ekmek eşliğinde 200 TL’den satılacağı ifade edilmişti.