Saatler kaldı! Kayseri'de şenlik başlıyor

Kayseri'nin ilçelerinde eğlenceler hız kesmeden devam ediyor. Tomarza'da Kale Köy Üzüm Festivali renkli görüntülere sahne olurken bugün Bünyan'da da Pilav ve Domates Şenliği yapılacak. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Saatler kaldı! Kayseri'de şenlik başlıyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de insanların bir araya gelerek keyifli vakit geçirmesi, aralarındaki bağı güçlendirmesi ve kültürel değerleri yaşatması amacıyla festival ve şenlikler düzenleniyor. 

Günlük yaşantının stresinden uzaklaşmak ve biraz olsun eğlenmek isteyen vatandaşlar için festival ve şenlikler yüz güldürüyor. 
Bu çerçevede Kayseri’nin Tomarza ilçesinde Üzüm Festivali düzenlenirken, Bünyan ilçesinde de Geleneksel Pilav ve Domates Şenliği düzenlenecek. İlçeye bağlı Karahıdır ilçesinde 4. kez düzenlenecek şenliğin birbirinden renkli anlara sahne olması bekleniyor. 

Şenliğin, yöresel ürünlerin sergilenmesi, oyun parkurları kurulması, çeşitli yarışmalar düzenlenmesi ve daha birçok etkinliğe ev sahipliği yapacağı ifade ediliyor. 

Şenlikte çeşitli ikramlarında yer alırken, ünlü sanatçı Ayşen Kaya Bünyanlılara unutulmaz bir konser verecek. Ünlü şarkıcı sevenleri ile Bünyan’da 4. Geleneksel Pilav ve Domates Şenliği’nde buluşacak. Şenlik bugün (18 Ağustos Pazar) saat 12.00’de Karahıdır Mahallesi Tuzla Gölü yanında yapılacak. Şenliğe tüm vatandaşlar davet edildi. 

Saatler kaldı! Kayseri'de şenlik başlıyor