Saadet Partisi: Verdiğiniz sözü tutun!

Saadet Partisi (SP) Melikgazi İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'na 'Verdiğiniz sözü tutun' çağrısı yaptı.

Saadet Partisi: Verdiğiniz sözü tutun!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Saadet Partisi (SP) Melikgazi İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’na seslenerek, “Sayın Palancıoğlu Melikgazi de asfalt dökmek, park yapmak ve çevre temizliğinden başka bir şeye bakmıyor. Sanırım ki hem verdiği sözü unutuyor hem de taksici esnafımızın sıkıntılı durumundan bi haber” dedi.

Sultan Taksi ile ilgili yaşanan sorunu gündeme taşıyan SP Melikgazi İlçe Başkanı Sinan Aktaş, “Sultan Taksi 27 Mayıs Caddesinde yıllar evvel sultan hamamının kenarında bulunan durakları yıkılmış. Yaklaşık 15 yıldır kendilerine bir durak kabini yapılmasını bekliyorlar. Taksi durağının olduğu yere eski, ahı gitmiş, vahı kalmış bir bank koymuşlar. Üzerine de Sultan Taksi yazmışlar. Onunda yazısı neredeyse silindi silinecek durumda.
Çay yapamıyorlar, yemek yapamıyorlar, soğuk havada sıcak bir ortamda oturacak bir yerleri yok maalesef. Kendi araçlarının içinde oturarak idare ediyorlar. Bir durak kabini için Büyükşehir belediyesine, Ukomeye ve Melikgazi belediyesine müracaat etmişler.  Ancak bugüne kadar hiçbir sonuç alamamışlar. Yani kısacası orada yıllardır bir rezillik yaşıyorlar. Kızılay hastanesinin köşesi Asya taksi. Sn. Palancıoğlu aylar evvel bölgede temizlik yaparken bu durağı ziyaret etmiş. Onlarda duraklarının iyi olmadığını ve yenilenmesi gerektiğini söylemişler. Sn. Palancıoğlu da Pvc malzemeden yapılmış bu durağı yenileyeceğini söyleyerek söz vermiş. Ancak söz o söz olmuş. Aradan geçen 9 ay süresince maalesef hiçbir şey yapmamış. Hunat camii köşesinde otobüs duraklarının yanındaki Sun taksi durağı da aynı şekilde gelişi güzel pvc malzemesinden yapılmış. Melikgazi bölgesinde neredeyse tüm duraklar bu şekilde. Bu duraklardan Sn. Palancıoğlu her ay 300 ila 400 TL arasında kira alıyor. 
Aslında yapılması gereken mimari bir gözle estetik bir durak çalışması yapılmalı. Tek bir standartta taksici esnafımızın ihtiyacını görecek şekilde ve Melikgaziye yakışır modern duraklar. Bu şekilde tüm taksi durakları yenilenmelidir. Başka şehirlerde bunu yapmış ve çok da güzel başarmış belediyeler var. Ancak ben Sn. Palancıoğlu’nun bunu yapabileceğini hiç sanmıyorum. Ama Sn. Başkan hiç olmazsa şu Sultan Taksi deki Sultan bank rezilliğini ortadan kaldırın ve taksicilerin istediği durağı yapın. Ama lütfen Pvc den olmasın.
Ayrıca Sn. Başkan Kızılay hastanesinin önündeki Asya taksiye verdiğiniz sözü de tutun ve durağı yenileyin lütfen. Biliyorsunuz söz önemlidir.