Saadet Partisi olay yerinden bildirdi: Melikgazi'de 80 günde bitti denilen parklar bu mu?

Saadet Partisi'nden dikkat çeken park tepkisi. Melikgazi İlçe Başkanı Aktaş, 'tamamlandı' denilen parklardan birini yerinde inceledi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Saadet Partisi olay yerinden bildirdi: Melikgazi'de 80 günde bitti denilen parklar bu mu?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Saadet Partisi (SP) Melikgazi İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’na, “80 günde 80 parkı tamamladık” açıklaması üzerinden tepki gösterdi. 30 Ağustos’ta yapılan parkı inceleyen Aktaş, “30 Ağustosta yapılan parklardan birindeyiz. Çim ekilmiş, 4 ağaç dikilmiş,kenarda da kaldırım taşı döşenmiş ve 2 bank konmuş. Çocuklar için oyun alanı dahi yok. Oysa Başkan Palancıoğlu bitirdik demişti.  110 gün oldu” dedi.
“GUİNNESS REKORLAR KİTABINA BAŞVURSUNLAR”
Palancıoğlu’na çağrıda bulunan ve Guinness Rekorlar Kitabına başvurmasını da isteyen Aktaş, “Bugün vatandaşa, Başkanın yaptık, bitti dediği en küçük parkı gösterdik.  Bunun gibi çok var. Diğer mahallelerde kimisinde bir şey yapılamış, bu konuda halkı bilgilendirmek istedik.  Tavsiyemiz bulunduğumuz alan Guinness Rekorlar Kitabına girebilecek en küçük parklardan biri, müracaat etsinler, en küçük park ile mutlaka rekorlar kitabına da girerler” diye  konuştu.