Saadet Partisi'nden tepki: Ortalıkta cahil insan çok!

Saadet Partisi (SP) Melikgazi İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Nevşehir Belediye Başkanı Arı'ya Kayseri sözleri nedeniyle tepki gösterdi.

Saadet Partisi'nden tepki: Ortalıkta cahil insan çok!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Saadet Partisi (SP) Melikgazi İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya tepki gösterdi. “Kınıyorum”  diyen Aktaş, “Ortalıkta cahil insan çok” dedi.
Aktaş, açıklamasında şu ifadeleri kullandı. Nevşehir Belediye Başkanı sayın Rasim Arı! Öncelikle şunu bilmelisiniz ki, Kayseri halkı ve Nevşehir halkı kardeştir. Kapadokya da Erciyes de Hem Kayseri halkının hem Nevşehir halkının hem de tüm milletimizin ortak değerleridir. Kimsenin tapulu malı değildir. Bu kardeşlik ve değerler sizin kişisel hırslarınıza ve çıkarlarınıza alet edilemez. Kapadokya Kayseri'nin merkezi olsa ne olacak olmasa ne olacak. 3 milyon 400 bin turist Kayseri’ye mi gelecek? Yapmayın bunu! Kayseri uzak bir yer değil. Bir şey söylecekseniz eğer atlar gelir  sayın Başkanı ziyaret eder ve söylediği söz ile ilgili bizzat kendisine söylersiniz. Bunu getirip ulu orta kamuya açık alanda dile getirmeniz çok büyük bir yanlışlıktır. Ortalıkta cahil insan çok. Siz bir belediye başkanı olarak bazı hassas noktalara dikkat etmelisiniz ve üstelikte asla ve asla bu üslupla konuşmamalısınız.  Bilmiyorum belki de siyasi geleceğinizi düşünerek böyle bir şey yaptığınız ama bu hiç doğru olmamıştır. Memduh Büyükkılıç beyin muhtemelen iyi niyetle söylemiş olduğu bir söze karşı böyle uygun olmayan bir tavır ve eda ile konuşmanız size yakışmamıştır. Kayseri’ye karşı ve  Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanımız sayın Memduh Büyükkılıç beye karşı kurmuş olduğunuz bu cümle ve ifadeleri size yakıştıramadığımı belirtiyor, sizi kınıyor ve ifadelerinizi düzeltmenizi rica ediyorum”