Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu Kayseri'de!

 Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu Kayseri'de!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bugün Kayseri’de bazı temaslarda bulunacak. Karamollaoğlu’nun gelişi ile ilgili olarak açıklama yapan Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Arıkan,  “Susmadık durmadık yılmadık davamızdan geri adım atmadık. . Ey Milli Görüşçüler; toprak altımızdan kayarken yatıp uyumak bir adım geride durmak bizim için en ağır imtihandır şimdi taze bir Besmele çekip gece gündüz demeden koşturmak mecburiyetindeyiz.” dedi.

Bazı temaslarda bulunmak ve toplantılar yapmak üzere dün akşam saatlerinde kente geldiği ifade edilen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu bugün ilk olarak Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON)  üyeleri ve iş adamlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’A ZİYARET
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı da ziyaret eden Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, daha sonra Kayseri Sanayi Odası ziyaret edip, City One Otel’de Muhtarlarla toplantı yapacak. SP Lideri aynı gün akşam saatlerinde ise Şehir Tiyatrosu’nda partisinin    Genişletilmiş İl Divanı Toplantısı’na katılacak.


“HEP HAKLI OLDUĞUMUZ DAVA DA YALNIZ BIRAKILDIK, ANLAŞILMADIK”
Karamollaoğlu’nun gelişi ile ilgili olarak açıklama yapan Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Arıkan, şu ifadeleri kullandı:  “Zor bir süreçten geçtiğimiz şu günler de gözler yine sorumlu muhalefet görevini vazife edinen Milli Görüşte. Hep haklı olduğumuz dava da yalnız bırakıldık, anlaşılmadık, siyasi algılarla süreç dışına iletilmeye çalışıldık! Susmadık durmadık yılmadık davamızdan geri adım atmadık! Yapmadık yapamazdık, çünkü bu milletin teminatı bizleriz. Ey Milli Görüşçüler; toprak altımızdan kayarken yatıp uyumak bir adım geride durmak bizim için en ağır imtihandır şimdi taze bir Besmele çekip gece gündüz demeden koşturmak mecburiyetindeyiz. Genel Başkanımız Bilge Adam Sayın Temel Karamollaoğlu, bütün hemşerilerimizi 23 Ocak 2017 Pazartesi günü saat 19.30'da Şehir Tiyatrosu'nda gerçekleştireceğimiz Genişletilmiş İl Divan Toplantısı'na bekliyor.”

Haber: Cafer ZENGİN