Rektör Altun'dan tercih yapacak adaylara önemli mesaj!

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun'dan üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasıyla beraber aday öğrencilere seslendi: 'Üniversitemizi gelip incelemeleri, ilgili bölümleri yakından değerlendirmeleri canı gönülden arzu ediyorum' dedi. Detaylar Kayseri Olay'da...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Rektör Altun'dan tercih yapacak adaylara önemli mesaj!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca, 8-9 Haziran'da düzenlenen 3 milyondan fazla adayın beklediği Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2024-YKS) sonuçları açıklandı, cevap kağıtları ve aday cevaplar erişime açıldı.

Sonuçların açıklanmasıyla beraber 3 milyona yakın adayı da tercih heyecanı sararken Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun’dan tercih yapacak aday öğrencilere önemli bir açıklama geldi.

Rektör Altun'dan tercih yapacak adaylara önemli mesaj!

48 bine yakın öğrencinin eğitim gördüğü, Türkiye devlet üniversiteleri arasında 8. sırada yer alan Erciyes Üniversitesi'ni öğrencilerin neden tercih etmeleri konusunda açıklamalarda bulunan Rektör Altun, "Öğrencilerimiz sadece teorik bilgilerle değil pratik uygulamalar açısından da kendilerini geliştirmek için de her türlü imkana sahip olmaktadır." dedi.

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.  Altun açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Erciyes Üniversitesi olarak Türkiye'nin önde gelen araştırma üniversiteleri arasında yer alıyoruz. Son dönemde Türkiye devlet üniversiteleri arasında 8. sırasındayız. 19 fakülte bir meslek yüksekokulu ile yaklaşık 48.000 öğrencisi bulunan Erciyes Üniversitesi gerçekten sağlıktan mühendisle sosyalden ziraate mimarlıktan güzel sanatlara kadar her alanda etkili faaliyet ve çalışmalar içerisinde bulunan bir üniversitedir.

Rektör Altun'dan tercih yapacak adaylara önemli mesaj!

Öğrencilerimizin güzel bir yeşil kampüs ortamında yaşayacağını ifade etmek istiyoruz. Sürdürebilirlik kıymetlilik değerlendirmesinde de aslında Erciyes Üniversitesi'nin Türkiye'de 3. ve dünyada 85. sırada olması da kampüsler arasında bunu net destekleyen bir bilgi olarak karşımıza çıkmaktadır.

Rektör Altun'dan tercih yapacak adaylara önemli mesaj!

Üniversitemizin fakülte imkanları laboratuvarlarıyla araştırma geliştirme süreçleri ile öğrencilerimizi her alanda araştırma süreçlerin içerisinde tutuyor. Öğrencilerimiz sadece teorik bilgilerle değil pratik uygulamalar açısından da kendilerini geliştirmek için de her türlü imkana sahip olmaktadır. Bu süreçlerde üniversitemizi gelip incelemeleri, ilgili bölümleri yakından değerlendirmeleri canı gönülden arzu ediyorum.

Rektör Altun'dan tercih yapacak adaylara önemli mesaj!

Şehir olarak da Kayseri'nin çok güzel bir lokasyonu var. Anadolu'nun tam merkezinde olması, çevresinde turistik yönüyle çok değerli noktaların imkanların olması, aslında Kayserimizi de bir öğrenci şehri olarak karşımıza çıkarmakta. Açıklanan sınav sürecinde sonra bizleri mutlaka üniversitemizi bölümlerini inceleyip tercih sürecinde de bizlerden destek almalarına ve rehberlik olarak bir imkan sunacağımızı ifade etmek istiyorum" dedi.