Rektör açıkladı: Yapımında sona gelindi! Peki ne işe yarayacak?

Kayseri Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof Dr Fatih Altun, kampus alanı içerisinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Rektör Altun, Üniversitede büyük ölçüde tasarruf sağlayacağını belirttiği projeyi de inceledi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Rektör açıkladı: Yapımında sona gelindi! Peki ne işe yarayacak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof Dr Fatih Altun, üniversite kampus alanı içerisinde devam eden çalışmaları inceledi. Rektör Altun, üniversitede de tasarruf sağlayacağını belirttiği projeyi de inceledi ve son durum hakkında bilgi aldı. 

Rektör açıkladı: Yapımında sona gelindi!

Büyük ölçüde tasarruf sağlayacak proje

Rektör Prof. Dr. Fatih Altun ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oktay Özkan, yapımında sona yaklaşılan Üniversite Tıp Fakültesi Hastaneleri çamaşırhane tesisinde incelemelerde bulundu. Rektör Altun tesisle ilgili olarak yaptığı açıklamada, ‘Yapımında sona gelinen ve hizmete açıldığında Üniversitemiz Tıp Fakültesi Hastaneleri’nde önemli ölçüde tasarruf sağlayacağımız çamaşırhane tesisinin inşaatında incelemelerde bulunduk’ dedi.

Rektör açıkladı: Yapımında sona gelindi!

Hayırsever desteği ile çalışma sürüyor

Diğer yandan Rektör Altun, Hayırsever Turkuaz Seramik’in katkısıyla bakım ve onarımı devam eden, Üniversite Tıp Fakültesi Hematoloji - Onkoloji Hastanesi’ndeki tadilat hakkında da yetkililerden bilgi aldı. 

Rektör açıkladı: Yapımında sona gelindi!