Rekortmen hayırseverden Kayseri Emniyet Müdürüne ziyaret

Türkiye'de adına en çok okul yapılan Kayseri'de eğitimin hayırsever amcası Osman Ulubaş, Kayseri Emniyet Müdürü Atanur Aydın'ı ziyaret etti. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Rekortmen hayırseverden Kayseri Emniyet Müdürüne ziyaret
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Emniyet Müdürü Atanur Aydın’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri sürüyor. İl Emniyet Müdürü Aydın’ı bu kez Kayseri’nin tanınan iş insanlarından aynı zamanda AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş'ın kayınpederi Osman Ulubaş makamında ziyaret etti. 

Eğitime verdiği önem ile dikkat çeken Kayseri’de eğitimin hayırsever amcası olarak bilinen ve Türkiye’de adına en çok okul yapılan Ulubaş, Emniyet Müdürü Aydın ile bir araya geldi.

Ziyaretin ardından Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından bir paylaşım yapılarak, Ulubaş’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür edildi. 

Paylaşımda,  “Hayırsever iş insanı Sayın Osman Ulubaş, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Atanur Aydın’ı makamında ziyaret etti. Şehrimize ve gençlerimize yapmış oldukları katkılardan dolayı kendilerine teşekkür ederiz.” denildi.