Recep Bulut kurultay delegesi oldu!

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Eski Başkanı ve Kayseri Gerçek Haber'in ortakları arasında yer alan Gazeteci Recep Bulut CHP'de genel başkanı belirleyecek isimler arasında yer aldı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Recep Bulut kurultay delegesi oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Eski Başkanı ve Kayseri Gerçek Haber'in ortakları arasında yer alan Gazeteci Recep Bulut CHP'de genel başkanı belirleyecek isimler arasında yer aldı. Recep Bulut CHP'de kurultay delegesi oldu.

Kayseri'nin tanınan isimlerinden Recep Bulut Cumhuriyet Halk Partisi’nde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile Grup Başkanvekili Özgür Özel arasında geçecek kurultayda oy kullanacak isimler arasında olması dikkat çekti.

İşte o isimler; 

Mehmet ASLAN
Mustafa AYAN
Mehmet BABÜR
Tansel BUDAK
Recep BULUT
İrfan ÇELİK
Mehmet DENİZ
Onur Sergen DOĞAN
İbrahim KAAN
Ali KARAALİ
Erkan KARABULUT
Sema KARAOĞLU
Feyzullah KESKİN
Okan MARZIOĞLU
Barış ÖZDEMİR
Erkin TAŞLI
Hasan Sırrı ÜNLÜ
Yakup YILBOĞA
Yıldırım YILDIRIM
Yıldız MURAT
CHP’de Kayseri Milletvekili Aşkın Genç de doğal delege olduğu için kurultayda genel başkan için oy kullanılacak. Oluşan liste Kemal Kılıçdaroğlu’nun listesi olarak yorumlanırken; il başkanı Feyzullah Keskin’in görevden aldığı Melikgazi İlçe Başkanı Yakup Yılboğa’nın da listede yer alması dikkat çekti. Recep Bulut kurultay delegesi oldu!Diğer yandan Gazeteci Recep Bulut kongre öncesinde partide yapılan bazı parti içi toplantılara da katılıp görüşlerini dile getirmişti.