Provokatörler devrede: Meşaleli maskeli gözaltı

Kayseri'nin Melikgazi İlçesi Danişmentgazi Mahallesi'nde yaşanan olaylar sonrasında, Kayseri Emniyet Müdürlüğü şehirdeki huzur ve güvenliği sağlamak için kararlılıkla çalışmalarını sürdürüyor. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Provokatörler devrede: Meşaleli maskeli gözaltı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Melikgazi İlçesi Danişmentgazi Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde başlayan olaylar sonrasında, Kayseri Emniyet Müdürlüğü şehirdeki huzur ve güvenliği sağlamak için kararlılıkla çalışmalarını sürdürüyor. Diğer yandan helikopter destekli güvenlik uçuşları yapılıyor.

Provokatörler devrede: Meşaleli maskeli gözaltı

Kayseri'nin Melikgazi İlçesi Eskişehir Bağları Osmanlı Mahallesi'nde meşaleli ve maskeli bir kişinin polisten kaçması üzerine başlayan kovalamaca sonucunda şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Diğer yandan Esenyurt Mahallesi'nde de sokak aralarında maskeli bir gurup emniyet güçleri tarafından kovalandı ve 4 kişi gözaltına alındı.

Şehir genelinde artan güvenlik tedbirleri kapsamında polis ekipleri teyakkuz halinde bulunuyor. Şüpheli hareketlerde bulunanlar anında gözaltına alınırken, kalabalıklar halinde dolaşanlara da uyarılar yapılarak kamu düzeninin sağlanması için önlemler alınıyor. Ayrıca şehrin çeşitli bölgelerinde helikopter destekli güvenlik uçuşları yapılıyor.

Tüm vatandaşlarımızı devletimizin ilgili birimlerinin uyarılarını dikkate almaları, kurallara uymaları, provokasyonlara alet olmamaları konusunda önemle uyarıyoruz