Protokolden başsağlığı mesajları

Kayseri Protokolü, dün Pençe-Kilit harekatı bölgesinde şehit olan kahraman askerlerimiz Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş ve Uzman Çavuş Kemal Özek için başsağlığı mesajı yayımladı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde...

Protokolden başsağlığı mesajları
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Protokolü, dün Pençe-Kilit harekatı bölgesinde şehit olan kahraman askerlerimiz Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş ve Uzman Çavuş Kemal Özek için başsağlığı mesajı yayımladı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç: 

"Pençe-Kilit harekatı bölgesinde şehit olan kahraman askerlerimiz Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş ve Uzman Çavuş Kemal Özek’e Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dilerim.

Milletimizin başı sağ olsun.."

KTO Başkanı Ömer Gülsoy:

"Pençe-Kilit harekat bölgesinde, vatan görevinde şehit olan kahraman Mehmetçiklerimiz Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş ve Uzman Çavuş Kemal Özek’e Allah'tan rahmet; ailelerine, kahraman ordumuza ve milletimize başsağlığı diliyorum."

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç:

"Pençe-Kilit harekat bölgesinde hain teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen kahraman askerlerimiz Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş ve İstihkam Uzman Çavuş Kemal Özek’e Allah’tan rahmet; ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum."

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu:

"Pençe-Kilit operasyon bölgesinde hain teröristlerle girdikleri çatışmada şehit olan kahraman Mehmetçiklerimiz Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş ve İstihkam Uzman Çavuş Kemal Özek’e Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz.

Aziz milletimizin başı sağ olsun."

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu:

"Pençe-Kilit harekat bölgesinde şehit olan kahraman mehmetçiklerimiz Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş ve Uzman Çavuş Kemal Özek’e Allah'tan rahmet; ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.

Milletimizin başı sağ olsun"