Portekizliler galibiyet sözü verdi

Kayserispor'un Portekizli yıldızları, Adana Demirspor maçı öncesi galibiyet sözü verdi. Ayrıntılar Kayseri Haberimizde…

Portekizliler galibiyet sözü verdi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’un Portekizli yıldızları, Adana Demirspor maçını kazanacaklarının sözünü verdiler. Miguel Cardoso, Boa Morte ve Carlos Mane, son yapılan antrenmanda son derece hırslı ve istekliydi. Son galibiyetini Ankaragücü karşısında alan, ardından oynadığı 4 maçın 3’ünde yenilen, 1’inde ise berabere kalan Sarı-Kırmızılı takım, şeytanın bacağını kırmak istiyor.

Adana Demirspor maçında galip gelerek, 39 puana ulaşıp, kötü gidişata dur demek istediklerini belirten Miguel Cardoso, ‘Bizim için finalden de öte bir maç olacak. İşin ciddiyetini biliyoruz, çok çalışıyoruz, Adana Demirspor engelini kayıpsız aşacağız’ dedi. Carlos Mane de ‘Sahada basmadık yer bırakmayacağız. Çok zor bir maç olacak. Galibiyet için tüm kozlarımızı oynayacağız’ diye konuştu. Attığı kritik gollerle takıma büyük katkı sağlayan Boa Morte ise, ‘Adana maçı bizim için çok önemli. Galip geldiğimiz taktirde işin rengi değişecek. Lige verilen arayı çok iyi değerlendirdik. 3 puan alıp, taraftarımıza hediye edeceğiz. Taraftarımız da bizi yalnız bırakmayacak. Onlar için savaşacağız’ ifadelerini kullandı.

Adana Demirspor ile Kayserispor arasında oynanacak olan zorlu doksan dakika 13 Nisan Cumartesi günü saat 19:00’da başlayacak. Karşılaşmada Mehmet Türkmen düdük çalacak.