Pınarbaşı Kaymakamı göreve başladı

Kaymakam vekili olarak görevlendirilen Pınarbaşı Kaymakamı Mustafa Çolak, bugün itibariyle görevine başladı. Ayrıntılılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Pınarbaşı Kaymakamı göreve başladı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İçişleri Bakanlığının 11.07.2024 tarih ve 78230 sayılı Bakanlık Makamı Onayı ile Pınarbaşı Kaymakam Vekili olarak görevlendirilen Mustafa Çolak, bugün Pınarbaşı’daki görevine başladı. İlçede bulunan kamu kurumlarını amirlerinin Kaymakamlık bahçesinde karşıladığı Çolak, karşıla sonrasında kurum amirleriyle bir tanışma toplantısı gerçekleştirdi. Çolak, amirlerden ilçe ile ilgili bilgiler aldı. 


Yaklaşık 5 ay İncesu’da kaymakam vekili olarak görev yapan Çolak, İncesu halkına şu mesaj ile veda etmişti: 


‘Saygıdeğer İncesulu Hemşehrilerim;
 

Yaklaşık 5 ay boyunca görev yaptığım İncesu ilçemizden bugün itibari ile ayrılmış bulunmaktayım. 
Bu süre zarfında sizlere ve ilçemize hizmet etmeye, mevcut imkânlar ve ilçe fırsatları bağlamında elimizden geleni yapma gayreti içerisinde olduk. Görevim sırasında ilçenin her kesim insanından destek gördüm, yardımcı olma iradesini hissettim. Dolayısı ile başta mesai arkadaşlarıma, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarının müdür ve amirlerine, belediye başkanımıza ve belediye çalışanlarına, siyasi partilerin ve STK’ların başkan ve yöneticilerine, muhtarlarımıza, esnaflarımıza ve elbette halkımıza ayrı ayrı en içten duygularımla teşekkür ederim. 
Her daim sizleri hayırla hatırlayacağımı, ilçemizin tarihi ve zengin güzelliklerini anımsayacağımı ifade eder gittiğim her yerde sizlerin gönül elçiliğini yapacağımı belirtmek isterim.
 

Bu duygu ve düşüncelerle; ilçemizin gencinden yaşlısına, küçüğünden büyüğüne, kadınından erkeğine hepsinin hayatlarında sağlık, sıhhat ve afiyet temenni eder, güzel istikballer ve mutlu yarınlar dilerim. 
 

Sağlıcakla kalın, Allah’a emanet olun…’