Pınarbaşı'da saldırıya uğrayan CHP'li Şerafettin Bahadır'ın son durumu nasıl?

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, sabah saatlerinde Kayseri Şehir Hastanesi'nde tedavisi süren Şerafettin Bahadır'ı ziyaret etti. Darp edildikten sonra tabanca ile vurulan Bahadır'ın sağlık durumu nasıl? Detaylar Kayseri Olay haber bülteninde…

Pınarbaşı'da saldırıya uğrayan CHP'li Şerafettin Bahadır'ın son durumu nasıl?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Kayseri’de yaşanan olaylarla ilgili CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e rapor sunmak için Ankara’ya hareket etti. Genç, Ankara’ya hareketinden önce, Pınarbaşı’da uğradığı saldırı sonucu ağır yaralanan ve tedavisi Kayseri Şehir Hastanesi’nde devam eden Şerafettin Bahadır’ı ziyaret ederek, doktorlarından durumu hakkında bilgi aldı.

Genç, konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, ‘Şehir Hastanesi yoğun bakımda tedavisi devam etmekte olan Şerafettin Bahadır kardeşimizi bu sabah ziyaret ettim. Son durumu hakkında doktorlarımızdan bilgi aldım. Sürecin başından beri büyük çaba sarf eden, emeklerini esirgemeyen başta doktorlarımız ve sağlık personelimiz olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. Dualarımız onunla.’ İfadelerine yer verdi. 

Saldırı sonrası uzunca bir süre entübe edilen Şerafettin Bahadır’ın sağlık durumunun ise iyiye gittiği öğrenildi.