Personel alımı için ilan yayınladı!

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı, 3 uzman, 1 hukuk müşaviri ve 1 destek personeli olmak üzere toplam 5 kişilik bir kadro için personel alım ilanı yayınladı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde…

Personel alımı için ilan yayınladı!

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN), Kayseri, Sivas ve Yozgat illerinin kalkınmasına katkı sağlayacak yeni personel alımı yapıyor.

Yetenekli, dinamik, analitik düşünebilen, takım çalışmasına yatkın, kendine güvenen, iletişime açık, pozitif düşünen, üretken, değişen çalışma koşullarına uyum sağlayabilen, bir veya birden çok yabancı dile ileri düzeyde hâkim ve seyahat engeli olmayan sözlü sınavla personel alımı yapacak.

Ajans, 3 uzman, 1 hukuk müşaviri ve 1 destek personeli olmak üzere toplam 5 kişilik bir kadro için başvuruları kabul ediyor. Başvuru yapacak adaylardan, üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak, belirlenen KPSS puan türlerinden en az belirtilen puanı almak ve yabancı dil şartlarını sağlamak gibi çeşitli kriterler aranıyor. 

 

Başvurular, 4 Kasım 2024 - 12 Kasım 2024 tarihleri arasında  e-Devlet üzerinden Orta Anadolu Kalkınma Ajansı - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım hizmeti veya Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden yapılacak. Daha detaylı bilgiye ORAN'ın resmi internet sitesi olan www.oran.org.tr adresinden ulaşılabilir.

Başvuruların değerlendirilmesinin ardından sözlü sınav yapılacak. Sınav sonuçları, Ajansın internet sitesinde ilan edilecek. Görevlendirme, Ajansın faaliyet gösterdiği Kayseri, Sivas ve Yozgat illerinden herhangi birinde yapılacak.

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'nın ilan.got.tr'deki personel alım ilanı için TIKLAYINIZ