Pazartesi ve Salı kar yağışı var! Kayseri'de kar bakın nereye yağacak

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Kayseri ve çevresi için haftalık hava tahmin raporu yayınladı. Pazartesi ve salı günü Kayseri'nin doğu ve kuzey ilçelerine kar yağışı bekleniyor. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde…

Pazartesi ve Salı kar yağışı var! Kayseri'de kar bakın nereye yağacak

Kayseri'de sonhabar artık yerini kışa bırakırken soğuk havalarda etkisini göstermeye başladı. Her ne kadar güneş olsa da geçtiğimiz cuma günü Kayseri'ye etkisi altına alan soğuk hava kışlıkları dolaplardan çıkarttırdı. Geçtiğimiz cuma günü Kayseri’nin incisi Erciyes beyaza büründü. Sadece Erciyes değil, Tomarza-Kayseri yolu üzerinde bulunan Talas İlçesi'nin Sakaltutan Mahallesi yakınlarında da kar yağışı etkili oldu.

Pazartesi ve Salı kar yağışı var! Kayseri'de kar bakın nereye yağacak

Peki gelecek hafta Kayseri'de hava nasıl olacak? Kar yağışı var mı? Kar Kayseri'nin hangi bölgelerine yağacak? Tüm bu detaylar ve daha fazlası için Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü haftalık hava durumu tahmini yayınladı.

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Kayseri ve çevresi için haftalık hava tahmin raporu yayınladı. Müdürlük'ten yayınlanan rapora göre Kayseri için pazartesi ve salı günleri için kar yağışı tahimini yer alırken zirai don uyarısıda yenilendi.

Kuzey ve doğu ilçelerinde hafif kar yağışı bekleniyor!

Haftalık tahmin raporuna göre pazartesi günü Kayseri'nin kuzey ilçeleri olan Özvatan, Akkışla, Sarıoğlan ve Bünyan taraflarına karla karışık yağmur ve yüksek kesimlerine hafif kar yağışı, salı günü ise doğu ilçeleri olan Pınarbaşı ve Sarız taraflarına ve kuzey ilçeleri ile yüksek kesimlerine karla karışık yağmur ve hafif kar yağış bekleniyor.

Pazartesi ve Salı yağışlı gececek

21.10.2024 Pazartesi: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde kuzey ilçeleri; aralıklı hafif yağmur ve karla karışık yağmurlu, yüksekleri ise hafif kar yağışlı. Tahmin edilen sıcaklıklar en düşük 0, en yüksek 12 derece. Rüzgar; kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, güney ve doğu ilçeler ile yüksek kesimler başta olmak üzere yer yer kuvvetli (hamleli 40-60 km/sa).

22.10.2024 Salı: Çok bulutlu, aralıklı hafif yağmurlu, gece (Sahah) ilk saatlerde doğu ve kuzey ilçeler ile yüksek kesimler karla karışık yağmur ve hafif kar yağışlı. Tahmin edilen sıcaklıklar en düşük 1, en yüksek 13 derece. Rüzgar; kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, güney ve doğu ilçeler ile yüksek kesimler başta olmak üzere yer yer kuvvetli (hamleli 40-60 km/sa).

Pazartesi ve Salı kar yağışı var! Kayseri'de kar bakın nereye yağacak