Paşa Taşan için veda programı

Yaş haddi nedeniyle emekliye sevk edilen Kayseri Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Haldun Taşan için veda programı düzenlendi. Detaylar Kayseri Olay'da...

Paşa Taşan için veda programı

Yüksek Askeri Şura kararları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla geçtiğimiz günlerde yayımlanmıştı. Kayseri Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Haldun Taşan da yaş haddi nedeniyle emekliye sevk edilenler listesinde yer almıştı. Emekliliği dolayısıyla Kayseri'ye veda edecek olan Paşa Taşan için bir veda programı düzenledi.

Veda programına Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, TBMM Milli Savunma Komisyon Başkanı ve Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve Kayseri protokolü katıldı.

Başkan Memduh Büyükkılıç program sonrası şu açıklamada bulundu; "Şehrimizde uzun yıllar başarıyla görev yapan Garnizon Komutanımız Hava Tuğgeneral Haldun Taşan’ın emekliliği dolayısıyla düzenlenen veda programına TBMM Milli Savunma Komisyon Başkanımız, AK Parti Kayseri Milletvekilimiz Sayın Hulusi Akar ve Valimiz Sayın Gökmen Çiçek ile birlikte katılarak, Kayseri’mize olan hizmetleri için komutanımıza gönülden teşekkürlerimizi sunduk. 

Paşamıza ve kıymetli ailesine bundan sonraki yaşantısında sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.."