Partide bayrak değişimi! İşte yeni Başkan

Saadet Partisi Gençlik Kolları'nda bayrak değişimi yaşandı. Gençlik kollarında yeni başkan belli olurken, devir teslim töreni de gerçekleştirildi. Detaylar Kayseri Olay'ın haberinde.

Partide bayrak değişimi! İşte yeni Başkan
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Saadet Partisi Kayseri Gençlik Kolları, yeni bir döneme merhaba dedi. Yapılan temayül ve istişareler sonucunda, önceki başkan Av. Ahmet Fuat Harmancı, görevini Necmettin Emre Şahin’e devretti. Devir teslim töreni, Saadet Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları Bölge Başkanı Yusuf Çuhadar’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Partide bayrak değişimi! İşte yeni Başkan

Törende konuşan Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Erdal Altun, Necmettin Emre Şahin’e yeni görevinde başarılar dileyerek, gençlerin aktif siyasetteki rolünün önemine vurgu yaptı. Altun, "Necmettin kardeşimizin, enerjisi ve vizyonuyla gençlik teşkilatlarımıza büyük katkı sağlayacağına gönülden inanıyorum," dedi.

İl Başkanı Altun, tören sırasında önceki başkan Av. Ahmet Fuat Harmancı’ya plaket takdim ederek, "Ahmet Fuat Harmancı kardeşimiz, görev süresince teşkilatımız için özveriyle çalıştı. Kendisine emeklerinden dolayı minnettarız," ifadelerini kullandı.

Partide bayrak değişimi! İşte yeni Başkan

Necmettin Emre Şahin, göreve gelmesinin ardından; "Bu onurlu görevi üstlenmekten büyük mutluluk duyuyorum. Amacım, Ahmet Fuat Başkanımdan devraldığım bu bayrağı bir adım daha ileri taşımak, gençlerimizin Milli Görüş değerleri etrafında kenetlenmesini sağlamaktır." dedi. 

Şahin, gençlik kollarının motivasyonunu yükseltmek ve yeni projelerle teşkilatımızı daha ileriye taşımak için tüm enerjisiyle çalışacağını belirtti.
 

Partide bayrak değişimi! İşte yeni Başkan