Özsoy Meclis'ten seslendi: Herkesi Kayseri'deki fuara davet etti

AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy, 11-20 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Kayseri 7. Kitap Fuarı'nın önemini vurgulayarak herkesi etkinliğe davet etti. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Özsoy Meclis'ten seslendi: Herkesi Kayseri'deki fuara davet etti

AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından 11-20 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan 7. Kitap Fuarı'nı Meclis gündemine taşıdı. Özsoy, fuarın önemine dikkat çekerek, "Ülkemizin dört bir yanından gelen yazarlarımızla, yayın evlerimizle ve binlerce kitapla buluşmak için tüm herkesi Kayseri 7. Kitap Fuarına davet ediyorum," dedi.

Özsoy, kitap fuarının okuma sevgisinin yaygınlaşması ve gençlerin kitapla buluşması açısından büyük bir fırsat sunduğunu vurguladı. "Kayseri 7. Kitap Fuarı; zengin kültürel birikimimizi geleceğe taşımamız adına çok önemli bir fırsattır," diye ekledi.

Edebiyatın ve bilginin ışığında güzel sohbetler, yeni keşifler ve ilham verici anların yaşanacağı bu etkinliğe tüm halkı davet eden Özsoy, "Kitap fuarımız, hem çocuklarımızın hem de yetişkinlerimizin keyifle vakit geçireceği, bilgi dağarcıklarını zenginleştireceği bir etkinlik olarak sizleri bekliyor," şeklinde konuştu.

Kayseri 7. Kitap Fuarı, çeşitli yazarların katılımıyla edebi bir şölen sunacak ve ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatacak.