Özsoy'dan destek: 'Tüm kalbimle destekliyorum'

AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy'dan TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar'a destek geldi. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde…

Özsoy'dan destek: 'Tüm kalbimle destekliyorum'

AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy'dan TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar'a destek geldi. 

Milletvekili Akar'ın katıldığı programda, "Eğitim bilgi değil arkadaşlar. Eğitimin amacı bir Allah korkusu, iki kuldan utanma" ifadelerin yer aldığı açıklamalarına CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve DP Milletvekili Cemal Enginyurt'tan tepki gelmişti.

Milli Savunma Komisyon Başkanı Hulusi Akar’ın yapmış olduğu açıklamayı tüm kalbiyle desteklediğinin altını çizen Milletvekili Özsoy'dan şu açıklamada bulundu; "Güzel ahlak, edep, haya ve erdem sahibi nesiller yetiştirmek, bizlerin en önemli vazifelerinden biridir. Dini, ahlaki ve milli değerlerimiz, eğitimimizin temel taşlarını oluşturur. Maneviyat, sadece bireysel gelişim değil, aynı zamanda toplumsal huzur ve refahın da temelidir.

Milli Savunma Komisyon Başkanımız Sayın Hulusi Akar’ın yapmış olduğu açıklamayı tüm kalbimle destekliyorum. Ağzına yüreğine sağlık. Ülkemizin savunmasında olduğu kadar, genç nesillerimizin manevi gelişiminde de yerli, milli ve ahlaki duruşu sürdürmek, hepimizin ortak sorumluluğudur.

Çocuklarımızın, vatanına ve milletine bağlı, güzel ahlak sahibi bireyler olarak yetişmesi için üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmeye kararlıyız. Eğitimde milli ve manevi değerlere olan bağlılığımızı artırarak geleceğimizi inşa etmeye devam edeceğiz."