Özsoy: Ateşi bol olsun inşallah

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, Meclis'te yaptığı açıklamada, 'Terör örgütü elebaşının ölümü bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir ateşi bol olsun inşallah.' dedi. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Özsoy: Ateşi bol olsun inşallah

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde FETÖ terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen hakkında açıklamalarda bulundu.

15 Temmuz darbe girişiminin arkasındaki isim olarak tarihimizde kara bir leke bıraktığını belirten Milletvekili Özsoy, "Terör örgütü elebaşının ölümü bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir; ateşi bol olsun inşallah." dedi.

 Özsoy, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "FETÖ terör örgütü elebaşı sümüklü kardinal F. Gülen uzun yıllar boyunca devletimizin ve toplumumuzun kılcal damarlarına girmiş, ülkemizin huzur ve güvenliğini tehdit eden birçok hain planın baş mimarı olmuştur. Türk milletinin birlik ve beraberliğine kasteden 15 Temmuz darbe girişiminin arkasındaki isim olarak tarihimizde kara bir leke bırakmıştır. Onlarca vatandaşımızın canına mal olan bu darbe girişimi demokrasimize, bağımsızlığımıza ve geleceğimize yönelik alçakça bir saldırıydı ancak aziz milletimiz kahramanca bir direniş göstererek bu hain saldırıyı bertaraf etmiş ve tarih yazmıştır. Terör örgütü ele başının ölümü bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir; ateşi bol olsun inşallah. Terör örgütü ele başının ölümünün işlediği suçların ve hainliklerinin üzerini kapatmayacağını bir kez daha vurgulamak istiyorum. Milletimize ve devletimize karşı işlenen hiçbir suç cezasız kalmamıştır, kalmayacaktır."