Özhaseki ve Başkanlar'dan hayırlı buluşma!

'Hayırseverlerimizin yapmak istedikleri yeni hayır eserlerini görüştük'

Özhaseki ve Başkanlar'dan hayırlı buluşma!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve ilçe belediye başkanları, hayırseverlerle bir araya geldi.Milletvekili Mehmet Özhaseki, buluşmayla ilgili olarak, “Kayseri’de hayırseverlerimiz, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanımız Mustafa Yalçın, Kocasinan Belediye Başkanımız Ahmet Çolakbayrakdar, Melikgazi Belediye Başkanımız Mustafa Palancıoğlu ile hayırseverlerimizin niyet ettiği hayırları ve yeni projeleri konuştuk. Rabbim, Kayserimize hizmet için attığımız her adımı hayırla neticelendirsin inşallah” dedi.
“HAYIRSEVERLERİMİZİN YAPMAK İSTEDİKLERİ YENİ HAYIR ESERLERİNİ GÖRÜŞTÜK”
“AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Özhaseki, ilçe belediye başkanlarımız, hayırseverlerimiz ve ilgili yöneticilerimiz ile bir toplantı gerçekleştirdik” diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise “Bizim şehrimiz daima hayırseverlerinin cömertliği ve yaptığı işlerle ön plana çıkar. Uyum kültürünün en güzel örneğini yaşadığımız Kayseri’de hayırseverlerimizin yapmak istedikleri yeni hayır eserlerini görüştük.
Kadim Kent Kayseri’nin menfaati için bir taş koyan, derdini dertlenen, eksiğini gidermeye çalışan herkesten Allah razı olsun diyorum” ifadelerini kullandı. Toplantıya katılan isimlerden Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da, Kayseri’miz daima hayırseverlerimizin cömertlikleri ile anılmıştır. Sayın Mehmet Özhaseki, Sayın Memduh Büyükkılıç ve ilçe belediye başkanlarımız ile birlikte hayırseverlerimiz Osman Ulubaş ve Mehmet Altun ile buluştuk. Allah hayırlarını makbul eylesin” dedi.