Özhaseki: Söyleyenin ağzını yırtarım!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de bazı yerel televizyonların ortak yayınına katıldı.

Özhaseki: Söyleyenin ağzını yırtarım!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti'de Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, yerel televizyonların Kumsmall AVM'de gerçekleştirilen ortak yayında soruları yanıtladı ve aynı zamanda yaptıkları çalışmaları anlattı. Özhaseki, 2 yıl önce Ankara’da yapılan ve iktidar ile muhalefet milletvekillerinin de katıldığı "Kayseri buluşması" ile ilgili olarak  dikkat çeken açıklamalar yaptı. Toplantının ikincisinin yapılmayacağı yönünde ifadeler kullanan Özhaseki, bu konuda CHP’nin hem eski hem de mevcut Milletvekillerine tepki gösterdi. Özhaseki, "Bir araya gelince hizmet olmuyor" ifadelerini kullandı. 
“ADAM TUTTULAR, BANA İFTİRA ATTIRDILAR”
CHP Kayseri  eski Milletvekili Şevki Kulkuloğlu ile mevcut Milletvekili Çetin Arık’ı hedef alan Özhaseki, Hacı Ali Hamurcu  ve söz konusu “yolsuzluk” iddialarını hatırlatarak, “CHP Milletvekili çıktı, tutma bir adam buldular, sana para vereceğiz dediler, kitap yazdırdılar, sonra bana iftira attılar. O şahıs daha sonra bunlar beni kandırdı, falan dedi.  Sonra  bunları yapan milletvekili geldi ‘abi şu işim var,  hallet’ dedi. Hallediyoruz sonra başka bir şey yapıyor. Bu insanlarla nasıl bir araya geleceksiniz?” dedi.
CHP’NİN ESKİ VE YENİ MİLLETVEKİLLERİNE TEPKİ GÖSTERDİ
'ŞİMDİKİ CHP MİLLETVEKİLİ ARKADAŞ GAZA GELİYOR'

Kayseri’de Oda başkanlarıyla, STK temsilcileri ile her gün bir araya geldiklerini, konuştuklarını kaydeden Özhaseki, “Şimdiki CHP Milletvekili arkadaş birinin gazına geliyor. Durmadan iftira ediyor. Böyle bir arkadaşla nasıl bir araya geleceksin?” ifadelerini kullandı.
“HİÇBİR YAKINIMA MENFAAT SAĞLAMADIM”
Bugüne kadar hiçbir yakınına menfaat sağlamadığını da ifade eden Özhaseki, “Nefsime, çevreme yakınlarıma menfaat sağladığımı söyleyemezler. Söyleyenin de ağzını yırtarım, çok şükür. Özhaseki’ye iftira atıyorsunuz, böyle bir tarz yok. Bir kaç fanatik adam size destek verebilir, delege seçimlerini kazanarak, yine Milletvekili olursunuz. Peki sonra? İnsan içine çıkmayacak mısınız? Allah’ın huzuruna çıkmayacak mısınız? Hesap vermeyecek misiniz? Vicdanları yoksa, onlarla bir araya gelmenin, oturmanın anlamı yok zaten. Hizmet edecek adamlarla da sık sık bir araya geliyoruz. Oda başkaları ile STK liderleriyle her gün görüşüyoruz. Onlarla bir sorun yok. Hizmet için zaten biz kol kolayız. Onlarla bir araya gelince hizmet olmuyor o yüzden söylüyorum” dedi.