Özhaseki: Onur ve gurur duyuyorum

AK Parti Kayseri cephesinden partisinin üst yönetiminde yer alan tek isim olan Milletvekili Mehmet Özhaseki'den açıklama...

Özhaseki: Onur ve gurur duyuyorum
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti’de yapılan büyük kongrenin ardından partinin Merkez karar ve yönetim kurulunda yer alan isimler de belli oldu. Kayseri’den yönetime Milletvekili Mehmet Özhaseki girdi. Özhaseki, kongre ile ilgili yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Türkiye için güven ve istikrar sloganıyla yuvamız AK Partimizin 7. Olağan Büyük Kongresi’ni tamamladık. Böylesine büyük bir aile olmaktan onur ve gurur duyuyorum. MKYK listemiz hayırlı olsun. Rabbim, birliğimizi daim eylesin” açıklaması yaptı.

BÜYÜKKILIÇ’TAN ÖZHASEKİ’YE MKYK TEBRİĞİ
Ankara’da gerçekleşen AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden delegelerin oyuyla genel Başka seçildiği kongre sonrasında açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, partisinin 7. Olağan Büyük Kongresi’nde Merkez Karar Yönetim Kurulu’na (MKYK) giren Özhaseki’yi tebrik etti. Büyükkılıç, “AK Parti’mizin yeni MKYK listesinin hayırlara vesile olması temennisiyle yeniden MKYK üyeliğine seçilen Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Özhaseki’ye başarılar diliyorum. Ayrıca MKYK’da görev alan tüm arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.